Cartofi cu oregano

de Bunica in Mancaruri de post, 29 Mai 2013 | 4737 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa !Am mancat pentru prima oara in Grecia,dar in loc de ulei ,bucatarul respectiv folosea unt.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita de oregano
  • sare
  • piper
  • 50 mil. apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu oregano:

Cartofii se spala,se curata de coaja sau se lasa cu coaja.

Se spala bine si se pun intr-un castron.

2 linguri ulei de masline,sare,piper si oregano se amesteca intr-un bol.

Acest amestec se toarna peste cortofi si se amsteca,cu mana.

Tava se unge cu lingura de ulei ramasa,se rastoarna cartofii si se pune o ceasca de apa(50 ml.)

Tava de acoera cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 45 min.

Dupa 30 min. se scoate folia si se mai lasa 10 minute in cuptor pentru a se rumeni .

Se servesc cu salata sau ca grnitura la friptura.

TIPS-URI

1

Fiind cartofi noi curatatul sau nu este la libera alegere

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post