Cartofi cu usturoi, in vas roman

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 lingurita de unt
  • patrunjel verde, tocat fin
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi, in vas roman:

Taiem cartofii rondele si ii punem intr-o tava (eu am fol. vasul roman)  unsa cu putin unt. Peste ei punem usturoiul pisat, piperul si sarea si amestecam.

Presaram patrunjelul si dam la cuptor aprox. 30 de minute.

Este o garnitura simpla si foarte gustoasa.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor