Cartofi Duchesse

de lilik in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2011 | 21683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr cartofi
  • 2 galbenusuri
  • 50 gr unt
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • sare,piper
  • putina nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Punem cartofii cu coaja la fiert in apa cu putina sare.

Cand sunt fierti ii curatam de coaja si ii zdrobim cu furculita sau ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Amestecam cartofii cu restul ingredientelor si punem compozitia obtinuta intr-un poche cu varful stelat.

Formam "moate" din aceasta compozitie pe tava tapetata cu hartie pt copt.

Dam la cuptorul incins la 200° timp de 15 minute.

Servim calzi ca si garnitura pt carne,peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

iry-gabriela 1

25.01.2012, 20:37

arata ca niste bezele

adriana60 1

14.12.2015, 21:20

sunt excelente le fac de mult timp ,doar ca in plus eu adaug putin marar tocat marunt

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii cu mozzarella