Cartofi frantuzesti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2012 | 29912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 200 ml smantana
  • 3 oua (fierte tari)
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Fierbem cartofii in coaja, ii lasam sa se raceasca, ii curatam si ii taiem cuburi. Punem putin ulei pe fundul vasului, asezam un start de cartofi, apoi oua taiate rondele sau felii, sare, piper, smantana (eu, amestec smantana cu putina apa) si din nou cartofi, oua, smantana. In final punem vasul pe foc pentru 5 minute si amesteca ingredientele. Putem pune cartofii si in cuptor pentru a se rumeni deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti