Cartofi indieni

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2014 | 6838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame cartofi mici
  • sare/piper
  • 1 linguriță semințe de cumin
  • 1/2 linguriță pudră de usturoi
  • 1/2 linguriță turmenic
  • 2 lingurițe paprika afumată
  • 3 linguri ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi indieni:

Cartofii se spală și se fierb în coajă. Când s-au răcit puțin se apasă usor,pe fiecare, cu o furculiță. Se presară sare, piper, turmenic, paprika și pudră de usturoi. 

Într-o tigaie, se încălzește uleiul, se adaugă cuminul și dupa 30-40 de secunde, cartofii, într-un singur strat. Se prăjesc până devin aurii, se întorc și se mai prăjesc câteva minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi indieni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza