Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2015 | 5217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi mari
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 40 ml de ulei de masline extravirgin
  • 50 g de branza de oaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa:

Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie rondele mai groase de aprox 3-4 mm.

Se lasa in apa rece.

Rosiile se spala si se taie in rondele groase de aprox. 5 mm, se curata ceapa si se taie in rondele de aprox 2-3 mm.

Acoperim un vas de yena sau o tava cu hartie de copt si se aseaza cartofii, rosiile si ceapa, alternandu-le pana se termina toate ingredientele.Asezonam cu sare si piper.

Stropim cu ulei de masline peste toate ingredientele, acoperim cu folie de aluminiu si coacem la cuptor la 180 grade timp de 20 minute dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam la cuptor inca 15 minute.

Dupa cele 15 min scoatem din cuptor presaram branza de oaie rasa si mai lasam la cuptor 5 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi si branza de vaca sau de bivolita

2

se pot servi calzi sau reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Figurine din cartofi