Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2015 | 5400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi mari
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 40 ml de ulei de masline extravirgin
  • 50 g de branza de oaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa:

Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie rondele mai groase de aprox 3-4 mm.

Se lasa in apa rece.

Rosiile se spala si se taie in rondele groase de aprox. 5 mm, se curata ceapa si se taie in rondele de aprox 2-3 mm.

Acoperim un vas de yena sau o tava cu hartie de copt si se aseaza cartofii, rosiile si ceapa, alternandu-le pana se termina toate ingredientele.Asezonam cu sare si piper.

Stropim cu ulei de masline peste toate ingredientele, acoperim cu folie de aluminiu si coacem la cuptor la 180 grade timp de 20 minute dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam la cuptor inca 15 minute.

Dupa cele 15 min scoatem din cuptor presaram branza de oaie rasa si mai lasam la cuptor 5 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi si branza de vaca sau de bivolita

2

se pot servi calzi sau reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de artofi evantai