Cartofi noi cu Kaizer La Cuptor

de Valyvalentyna in Porc, 8 Iun 2014 | 4258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 500 gr kaizer,
  • 4 linguri smantana,
  • piper,
  • sare,
  • 4-5 catei de usturoi {usturoi granulat},
  • citeva fire marar,
  • 1 ou,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 linguri unt pt uns tava,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu Kaizer La Cuptor:

Punem o oala cu apa la fiert cu putina sare. Curatam cartofii, ii spalam si ii punem in apa cind apa clocoteste. Ii acoperim si ii lasam 15 minute. Apoi ii scoatem intr-o strecuratoare si ii lasam sa se scurga bine de apa.

Ungem o tava de cuptor cu unt, apoi taiem cubulete cartofii strecurati bine de apa. Ii condimentam cu sare, piper si feliile de kaizer. Separat facem din smantana, lapte si ou un amestec in care adaugam usturoiul, mararul tocat si putina sare si piper. Omogenizam bine apoi turnam compozitia peste cartofi in tava. Setam cuptorul la 180 de grade si lasam pana se rumeneste frumos.

Pofta Buna.!!

TIPS-URI

1

Ii puteti prepara si fara Kaizer doar cartofi si se servesc ca garnitura sunt f buni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu Kaizer La Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi "a la Riojana"