Cartofi noi cu patrunjel

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 4480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 4-5 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 5-6 lg ulei de masline
  • sare, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu patrunjel:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca cat sa-i putem curati. Se taie in cubulete.

Ceapa verde se curata, se spala si se taie rondele cu tot cu partea verde. Se pune putin la calit in ulei. Se adauga 1 lgt boia, se amesteca repede si se pun cartofii amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca.

Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste cartofi. Se adauga sare daca este necesar, se amesteca cu grija dupa care se serveste ca si garnitura.

Foarte buni. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu branza si marar