Cartofi noi cu sunca la tigaie

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2016 | 7845 vizualizari

 

Acest fel de mancare se prepara repede si este perfect pentru o cina usoara sau chiar si garnitura langa o fripturica.

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi albi noi
  • 2 lg apa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 felii sunca
  • 100 g cas de capra
  • verdeturi pentru cartofi Kotanyi
  • 4-5 lg ulei de floarea soarelui
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu sunca la tigaie:

Se curata cartofii si se spala. Se taie rondele subtiri. 

Ceapa se curata si se taie rondele iar suna se taie patratele mici.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga cartofii, se presara sare si se lasa sa se prajeasca usor, amestecand din cand in cand. Se pun cele doua lg de apa si se acopera cratita cu un capac pentru a se gati cartofii innabusit.

Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa si sunca. Se prajesc usor impreuna, se adauga verdeturile pentru cartofi, sare daca mai este cazul si casul de capra taiat cubulete. Se mai lasa putin dupa care se poate servi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Este de preferat sa se foloseasca cartofi rosii noi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sunca la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca rest, restul e istorie