Cartofi noi cu usturoi la cuptor

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2012 | 6454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 7 catei de usturoi
  • 70 ml ulei
  • o lingurita de sare
  • putin piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu usturoi la cuptor:

Cartofii se spala si se curata de coaja cu un burete abraziv(daca nu avem burete atunci ii razuim de coaja). Intr-un vas mai mare punem uleiul, 6 cateii de usturoi pisati, sarea si putin piper, apoi punem cartofii taiati (dupa placul nostru) si amestecam cu mainile.

Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt si o lingurita de ulei, apoi asezam cartofii in tava. Catelul de usturoi ramas il tocam marunt si il presaram peste cartofi. Acoperim apoi tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute.

Se pot servi simpli, cu branza telemea sau cum doreste fiecare!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, ca in Banat