Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2016 | 11447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi noi
  • 100ml smantana pentru gatit
  • 150gr. branza de burduf
  • 150gr. cascaval taiat bucatele subtiri
  • sare si piper macinat dupa gust
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval:

Alegem cartofi noi mici de marimea unor mingiute de ping-pong.

Spalam bine cartofii sub jet de apa sa indepartam tot pamantul de pe coaja lor.

Taiem cartofii in jumatati, apoi ii punem la fiert in apa cu sare pentru 20 minute.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Scurgem cartofii si ii transferam intr-o tava de inox sau in forma de yena tapetata cu hartie de copt.

Peste cartofii fierti turnam smantana de gatit,presaram branza de burduf si asezam din loc in loc bucatele subtiri de cascaval.

Presaram sare, piper si busuioc uscat dupa gust.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Scoatem tava cand cartofii capata crusta aurie, portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

22.06.2016, 23:33

Arata grozav Val!

dantes 1

25.06.2016, 06:39

Buni!

tina58 1

25.06.2016, 11:37

Si mie-mi plac cartofii cu branza si smantana la cuptor. Branza de burduf are intr-adevar un gust mai pregnant decat alte sorturi de branza, dar imi place. Singurul lucru pe care l-as schimba ar fi busuiocul pe care l-as inlocui cu marar.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu cascaval la capac