Cartofi noi la tigaie

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 5785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • -ulei
  • -sare
  • -3 catei usturoi
  • -parmezan
  • -piper
  • -chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la tigaie:

Se curata cartofi de coaja cu ajutorul unui birete de sarma .cartofii care sunt mai mari se taie in doua iar cei mici selasa intregi.Dupa care se pun la fiert in apa cu sate timp de 10min. Se scot din apa cand au trecut cele 10 min si se pun la prajit intr-o tigaie cu un pic de ulei.Se adauga si usturoiul curatat si zdobit cu lama cutitului se condimeteza cu sare , piper si chili.Cand s-au rumenit se scot pe un servet de hartie sa se absoarba surplusul de ulei si se presoara parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon