Cartofi taranesti cu ou

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 21538 vizualizari

 

Am facut din nou reteta Elei dar imbunatatita pentru gustul nostru! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 150g branza de burduf
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ou:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.

Se scurg si se lasa intr-o sita.

Se fierb 4 oua 10 minute, se curata si se taie marunt.

Costita se taie in felii subtiri.

Branza si cascavalul se rade.

Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.

Se pune branza de burduf pe toata suprafata.

Se pun feliile de costita si se presara branza telemea.

Se pun ouale fierte pe toata suprafata.

Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza si ou.

Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.

Se taie portii generoase si se mananca cu pofta!

Sunt buni si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane