Cartofi taranesti de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Dec 2011 | 10223 vizualizari

 

Pentru azi va propun cartofi taranesti de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  •  3 catei de usturoi
  •  2-3 linguri ulei de masline
  •  sare
  •  piper
  •  busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti de post:

Curatam si spalam cartofii, ii taiem felii putin mai groase, nu ca pentru cartofi prajiti.

Pisam usturoiul si-l amestecam cu uleiul, sare, piper si busuiocul.

Dam cartofii prin acest amestec.

Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem la cuptorul preincalzit 40 - 45 de minute.

Sunt gata cand furculita intra usor in ei.

Servim alaturi de o salata verde sau de niste muraturi in zilele de post, sau ca si garnitura langa o fripturica in zilel de dulce.

 Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]