Cartofi taranesti la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2012 | 26652 vizualizari

 

Vazuta la Ela si facuta! Merita sa o incercati, este buna buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.

Se scurg si se lasa intr-o sita.

Costita se taie in felii subtiri.

Branza si cascavalul se rade.

Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.

Se pun feliile de costita si se presara branza.

Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza.

Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.

Dupa ce se odihneste cateva minute se poate servi. Sunt buni si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu branza