Cartofi trasi in teapa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 5365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • slanina
  • ardei kapia
  • salam cu sunca
  • branza topita Delaco
  • ceapa
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi trasi in teapa:

Cartofii ii fierbem in apa cu sare, ii lasam sa se raceasca, ii curatam de coaja si ii taiem feliute. La fiecare feliuta de cartofi punem o feliuta de sunca, una de cascaval, slanina, ardei, salam cu sunca, ceapa si unim tot cartoful cu un betisor de frigarui. Asezam in tava cuptorului, punem deasupra cartofilor bucatele de unt, branza topita feliute si lasam la cuptor pe 200 de grade sa se rumeneasca.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi trasi in teapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon - garnitura