Cartofi umpluti

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2013 | 3608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei,

Ii strecuram de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca

Cand s-au racit ii curatam si cu ajutorul unui cutit facem o adancitura,

Condimentam cartofii cu sare si piper,

Batem oul cu sare si piper adaugam cascavalul dat prin razatoare,amestecam si adaugam in gaurile din cartofi

Asezam cartofi in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 25 min pana se rumeste frumos cascavalul,

Noi am servit cu smantana ca o garnitura,

Miezul de la cartofi nu il aruncam putem sa il prajim

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascaval