Cartofi umpluti la cuptor

de anne in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2011 | 15366 vizualizari

 

arta :))

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mai mari
  • unt
  • cascaval
  • sunca
  • kaizer afumat
  • sare, piper
  • sos(eu am facut sos ca la pizza:D)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Se pun cartofii la fiert, in coaja, la foc mic sa nu se crape.
Se lasa sa se raceasca  dupa care ii scobim pentru a-i umple. Eu i-am taiat in doua pentru ca erau mai marisori si i-am lasat in coaja dar inveliti in foaie de aluminiu.

Ii umplem cu ce avem prin frigider:D Eu am folosit sunca taiata cuburi, kaizer afumat, salam cu sunca taiat marunt apoi am adaugat cateva feliute de unt peste fiecare cartof iar la sfarsit am pus cascaval.

Se da la cuptor pentru cateva minute cat sa se topeasca cascavalul si sa fie cartofii bine facuti .

Eu am facut un sos de pizza la ei..dar puteti incerca si cu altceva:D stiu eu...

 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]