Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4990 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: cascaval pane, delaco, retete Aperitive / Garnituri
Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.
Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.
de RODIMUR 8
de vasimur 4
de reisnaor_2006 5
de Miha 9
jolygina 1
dantes 1
simplu si delicios
ianculubita 1
mmm,ce bun este
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 18:31
ieri la 17:21
ieri la 15:26
ieri la 11:30
pe 19.06 la 08:04
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
simona72 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ancutsa 6
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!