Cascaval pane

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.

Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

jolygina 1

22.08.2013, 23:30

dantes 1

23.08.2013, 08:17

simplu si delicios

ianculubita 1

23.08.2013, 09:18

mmm,ce bun este

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cascaval la tigaie