Cataif cu frisca

de Miha in Dulciuri, 19 Mai 2009 | 11247 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

20.05.2009, 13:58

Multumesc Magdalena!

Se face atat de usor si atat de repede incat ar trebui sa-l faci cat mai curand.

ANCA 1

20.05.2009, 19:37

Miha, sunt taitei obisnuiti?

Miha 1

20.05.2009, 21:58

Mirela,cred ca se poate folosi si lapte.Dar e asa de bun cataiful asta,chiar si cu apa,incat ar trebui sa pastrezi laptele pentru altceva.

Miha 1

20.05.2009, 21:59

Anca,sunt taitei subtiri cu ou de la Boromir. Cred ca mai am o punga,ii fac o poza imediat.

rivka 1

01.06.2010, 21:32

oooo asta e cataiful din la medeleni? dar de ce in carte zice ca mirosea peste mirosul de sarmale a cataif , ca acoperea mirosul sarmalelor, si danutz ca sa fie ca si Herr Director a refuzat desi il inebunea mirosul si s-a multumit cu sarmalele.
oare o fii acelasi ) eu mi-am imaginat intotdeauna ceva asa cu o umplutura cu mere coapte sau scortisoara, ceva care miroase foarte puternic aromat.
Oricum o sa-l fac!

babi5 1

25.05.2014, 16:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cupcakes cu crema de lamaie si ganache de ciocolata in trei culori