Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2021 | 2338 vizualizari

 

Fiind sezonul gratarelor, mai tot timpul ramane carne de la gratar pe care nu mai ai placerea sa o mananci a doua zi - acum ne-a ramas niste ceafa de porc la gratar. I-am facut un sos cu smantana si o garnitura de cus-cus - a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 3- 4 buc. ceafa de porc fara os la gratar
  • un dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 lingurite mujdei usturoi
  • Ulei
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie:

Curatam si tocam legumele cubulete. Incingem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa. Dupa ce se inmoaie, punem ardeiul si dovlecelul si le lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Adaugam smantana de gatit, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba circa 5 minute, apoi punem mujdeiul de usturoi si ceafa taiata cubulete. Mai lasam cateva minute pe foc apoi servim cu cus-cus cu menta si rodie - pregătit astfel: https://m.bucataras.ro/retete/cuscus-cu-menta-si-rodie-95530.html
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci