Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 16 Apr 2017 | 6179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • 2 portocale
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor:

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti, se pune intr-un vas de ceramica, se stropesc cu ulei de masline.

Ceapa se taie rondele si se asaza in tava langa carne.

Stoarcem cele 2 portocale si turnam fresh-ul peste carne.

Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor, circa 40-45 minute, apoi luam folia si mai lasam circa 15-20 minute.

Se serveste cu piure de cartofi, orez sau cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri