Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă

de madi_marin in Porc, 31 Aug 2011 | 4133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi de ceafă cu os
  • condimente
  • boia
  • sare
  • piper
  • 2 roşii mari
  • 1 ceapă
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă:

Carnea se spală, se şterge şi se unge cu ulei. Se condimentează din belşug şi se pune la fript pe grătar sau în tigaia grill.

Roşiile se spală şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu ceapa tocată şi ea mărunt, cu ulei, sare, piper şi puţin pătrunjel.

Friptura se serveşte cu salata de roşii cu ceapă şi eventual cu piure sau cartofi prăjiţi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

madi_marin 1

06.09.2011, 17:40

diva....multumesc.....

deyutzky 1

06.09.2011, 23:14

mmmm cat de bine arata m-am asezat la masa

mihaelar63 1

06.10.2011, 17:51

Osul il las la grivei , restul iau tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică- Ceafă de porc cu cartofi noi şi ciuperci la cuptor