Ceșcuțe aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 8727 vizualizari

 

Simplu si de mare efect! Prichindeii vor fi sigur incantati!

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • crema de branza,
  • albus de ou fiert,
  • fasii de castraveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceșcuțe aperitiv:

Se taie capacul rosiilor si se golesc de continut cu ajutorul unei lingurite. Se umplu cu crema de branza preferata. Se prind tortite din felii de albus de ou fiert. Aburii care ies din cescute pot fi facuti din fasii de castraveti. ”Farfuria„ cescutei va fi capacul de rosie taiat, peste el se aseaza cescuta plina si aburinda. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceșcuțe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]