Chec

de madab in Dulciuri, 13 Mar 2015 | 3369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat
  • praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • putin ulei
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Ouale se separ.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta.  Se bat pana spuma albusurile sunt foarte bine facute (sa fie tare). Se adauga si galbenusurIle si se amesteca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune intr-o sita si se toarna in ploaie peste compozitie. Se amesteca cu o lingura de lemn dar de jos in sus si foarte incet. Tava in care vom face checul se unge cu ulei sau unt si se tapeteaza cu faina. Compozitia se toarna in tava si se da la cuptorul preincalzit. Cine doreste poate sa opreasca putina compozitie si sa o amestece cu cacao asa cum am facut eu. Se lasa in cuptor pana trece testul cu scobitoarea dar la foc mediu.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao si fructe confiate