Chec aperitiv

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 13753 vizualizari

 

Am vazut la Simona un asemenea chec si am facut si eu dupa legea mea.

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa vitel
  • 700 g pulpa porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 morcovi
  • 2 legaturi leurda
  • 1 legatura marar
  • 6 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatim carnea pentru tocat, taiem in bucatele mai mici. Curatam morcovul, ceapa, spalam leurda si pregatim masina pentru tocat. Trecem toate ingredientele prin masina de tocat, apoi potrivim de sare si piper, amestecam bine, adaugam ouale si la final mararul tocat marunt. Eu am pus hartie de copt intr-un vas de yena, desi nu era nevoie eu asa am procedat. Am umplut vasul cu compozitia facuta si deasupra am turnat cativa stropi de ulei, deoarece carnea a fost slaba. Restul de compozitie ramasa am pus-o in niste forme de aluminiu. Am dat la cuptor cca 50 min, este gata cand incepe sa se rumeneasca si capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat