Chec aperitiv cu cascaval Delaco

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2015 | 9050 vizualizari

 

Un chec aperitiv minunat si care ar sta tare bine pe masa de Craciun sau chiar de Revelion!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • sare, piper
  • 250 g cascaval Delaco
  • 250 g sunca
  • un ardei kapia rosu
  • patrunjel verde
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg seminte dovleac
  • 1 lg seminte floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cascaval Delaco:

Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare iarardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.

Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea. 

Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga in compozitie si masline sau orice altceva credeti ca se potriveste. Compozitia finala trebuie sa fie mai groasa decat cea pentru clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soricei deliciosi