Chec carne

de cec in Mancaruri cu carne, 4 Ian 2011 | 6733 vizualizari

 

Reteta preluata de la bianca-21

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc si vita,
  • 200gr pesmet,
  • 200gr morcovi,
  • 1 ceapa medie,
  • jumatate de salam,
  • 2 catei usturoi,
  • cimbru sau alta verdeata, dupa gusturi,
  • 2 linguri ketchup,
  • 3 oua,
  • 2 linguri unt,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec carne:

Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci)

Apoi adaugam salamul taiat bucatele, usturoiul taiat marunt si cimbru
Carnea se amesteca cu ketchup, oua si pesmet
Adaugam legumele calite si punem compozitia intr-o forma de chec, apoi ungem cu o lingura unt moale.

Coacem la 175°C circa 30 minute apoi scoatem forma afara si ungem compozitia cu cealalta lingura de unt.

Dupa alte 30 minute e gata, o rasturnam pe un servet

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]