Chec cu branza de vaci si samburi de rodie

de Bucataras Diana in Dulciuri, 23 Ian 2017 | 3184 vizualizari

 



Ca la bucatarasi acasa
Am revenit cu o noua combinatie de chec cu branza de vaci. Sincera sa fiu, am mai incercat cateva combinatii, toate bune, dar nu am apucat sa le scriu si sa le postez.  :|
In caz ca va intrebati de ce am pus doar 2 prune, raspunsul este ca numai doua, am gasit ratacite prin camara si nu voiam sa le las acolo singurele :) Si am reusit sa ma abtin sa pun ceva seminte :P

 

INGREDIENTE

  •  6 oua
  • 400 g zahar
  • 300 g unt 
  • 700 g branza de vaci 
  • 400 g faina ·
  • 100 g amidon
  • 2 praf de copt
  • Esenta vanilie 
  • 1 +1/2 rodie 
  • 2 prune
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci si samburi de rodie:

Tocam prunele marunt si curatam rodia.

Mixam ouale cu zaharul pana se topeste cel din urma. Adaugam esenta de vanilie, untul topit si apoi branza de vaci. Faina combinata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam prunele tocate si mixam, apoi punem samburii de rodie si amestecam. Punem compozitia in tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 40 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci si samburi de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]