Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba

de vio_dreams in Dulciuri, 16 Mar 2013 | 8281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri cu varf faina
  • 1 plic praf copt
  • 200 gr afine si coacaze
  • 50 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba:

Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul iar la final incorporam faina si praful de copt.

Adaugam fructele congelate.

Turnam compozitia in tava unsa cu putin ulei.

Dam la cuptor pe care il incingem in prealabil. Il coacem la foc mare in primele 15 minute apoi lasam la foc mediu. Facem proba cu scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt. Cand nu mai ramana aluat pe scobitoare checul este gata.

Il scoatem din tava si il lasam sa se raceasca.

Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi si glazuram checul.

Taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Merisor 1

17.03.2013, 07:24

Minunat arata, de gust sunt convinsa ca-i tare bun!

vio_dreams 1

23.03.2013, 03:51

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 22:09

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu nuca