Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana obtinem o spuma deschisa la culoare.Adaugam faina si praful de copt,preferabil cernute.Acum turnam ciocolata topita pe bain marie sau in microunde si lasata putin la racit, uleiul si laptele,si mixam bine.
Taiem perele feliute mici si le dam prin faina cu un praf de scortisoara.Faina va impiedica alunecarea si depunerea perelor pe fundul checului,iar scortisoara le va infasura o aroma delicioasa.
Tapetam o forma de chec cu unt sau ulei si faina si turnam compozitia.Punem deasupra perele date prin faina,eventual le impingem putin.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade,timp de 45-50minute.Verificam daca e gata introducand o scobitoare.Va trebui sa iasa uscata.La mine dupa 45 de minute deasupra era inca umed,asa ca am mai lasat vreo 10 minute.
Un gust rafinat,deloc greoi,perfect langa o ceasca de ceai verde sau negru.