Chec in 2 culori cu visine

de Gherca Daniela in Prajituri, 11 Mai 2014 | 4594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • jumatate de cana de lapte
  • jumatate cana de ulei
  • arome, eu am folosit rom si esenta de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cani de faina
  • cacao
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in 2 culori cu visine:

Am separat ouale, albusul l-am batut cu un praf de sare, apoi am adaugat treptat zaharul, pe urma am pus si galbenusurile, am continuat sa amestec pana cand zaharul s-a topit in totalitate. A urmat laptele, uleiul, esenta de rom si esenta de portocale pe care le-am amestecat si acestea in compozitie. Apoi praful de copt l-am stins in otet si impreuna cu faina le-am adaugat in compozitia obtinuta.

Jumatate din compozitie am pus-o in 2 tavi mici de cozonac, pe care le-am tapetat cu hartie de copt iar cu celalata jumatate am pus cacao si am amestecat-o bine cu mixerul si le-am turnat peste copozitia alba din tavi. Le-am bagat la cuptorul incalzit pentru aprox. 30-35 min. Cand este pe jumatate facut, punem si visinele din visinata. Cand este gata, ca sa fim sigure ca este bine facut, facem testul cu scobitoarea, daca nu se lipeste, inseamna ca este gata.

Sa il savurati cu placere la cafea dimineata!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in 2 culori cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]