Chec in doua culori

de Angelina_Elena in Dulciuri, 14 Iun 2013 | 4211 vizualizari

 

By Ama!

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 7 oua
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le punem intr-un vas mai mare, iar galbenusurile intr-un vas mai mic.

Albusurile le batem spuma tare cu praful de sare si jumatate din cantitatea de zahar.

Restul zaharului il amestecam cu galbenusurile si apoi turnam incet compozitia de galbenusuri in spuma de oua.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Impartim aluatul in doua parti, in una dintre ele punem cacao, iar in cea alba punem esenta de vanilie si omogenizam.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, turnam alternativ cele doua tipuri de aluaturi, o lingura de aluat alb, o lingura de aluat maro si tot asa pana la epuizarea compozitiilor.

Lasam checul la copt pana cand trece testul scobitorii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]