Chec marmorat

de babi5 in Prajituri, 13 Noi 2013 | 4605 vizualizari

 

Am facut un chec in cratita lui Bahmu ... si atit

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • 1 linura cacao
  • 1 zahar vaniliat
  • visine desamburite
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat:

Am separat ouale, apoi cu mixerul am batut bine albusurile pana s-a format spuma tare. Am adaugat zaharul pe rand mixind incontinuu, apoi am adaugat uleiul si laptele rece. Am mai mixat putin apoi am adaugat galbenusurile, continuind sa mixez bine. Am adaugat faina amestecata cu praful de copt si cu o paleta am incorporat bine de jos in sus pana s-a omogenizat totul.

Cacao am amestecat-o cu putina apa sa nu faca cocoloase. Am uns tigaia lui Bahmu si am tapetat-o cu faina punand trei sferturi din compozitie. In compozitia ramasa am adaugat cacaoa, apoi am pus peste restul compozitiei. Deasupra am pus si cateva visine.

Am  dat tigaia la cuptorul incins la 180 grade. Lasam atat la copt pana trece testul cu scobitoarea

TIPS-URI

1

Linga o ceasca de cafea sau ceai este un deliciu, dar asta nu inseamna ca nu este bun si fara ..

2

Tot tiganu-si lauda calul, eu va las sa incercati si pe urma ma laudati ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]