Chec pufos (ciambellone soffice)

de leoflori in Prajituri, 29 Apr 2010 | 13227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 240 gr. zahar
  • 130 ml. apa calduta
  • 250 gr. faina
  • 120 ml. ulei
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie/portocala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr. stafide
  • optional : 1 lingurita cacao amestecata cu 1/3 din compozitie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos (ciambellone soffice):

Se bat ouale cu zaharul cca 1 minut. se adauga uleiul, apa, esenta de vanilie, coaja de lamaie/portocala si in final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor cu lingura si se pun  si stafidele. Turnam compozitia in forma unsa si tapetata bine cu faina si se coace cca 40-45 minute la 180 grade C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos (ciambellone soffice)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

leoflori 1

06.05.2010, 14:02

multumesc Cristyn, ma bucur ca ti-a placut. intr-adevar este foarte usor de facut si de papat , si mai usor!

silvi0ara 1

06.05.2010, 15:42

Chiar ca este tare pufos,am salvat reteta.

leoflori 1

06.05.2010, 21:22

silvioara si spor la bucatarit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec zebra din albusuri