Cheese Souflle

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 6067 vizualizari

 

un sufleu de branza pufos la maxim si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 50 g branza,
  • 50 g cascaval,
  • 2 linguri de smantana,
  • un parf de sare,
  • unul de piper,
  • unul de curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Souflle:

Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.

Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20  minute(eu am cuptor cu gaz normal) si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.

TIPS-URI

1

In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos  dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata.Iata cum se prepara:  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Souflle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca in vas roman