Cheese Souflle

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 6327 vizualizari

 

un sufleu de branza pufos la maxim si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 50 g branza,
  • 50 g cascaval,
  • 2 linguri de smantana,
  • un parf de sare,
  • unul de piper,
  • unul de curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Souflle:

Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.

Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20  minute(eu am cuptor cu gaz normal) si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.

TIPS-URI

1

In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos  dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata.Iata cum se prepara:  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Souflle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]