Cheesecake

de Lau in Prajituri, 13 Apr 2012 | 4166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti sfaramati
  • 2 linguri nuca de cocs
  • 3-4 linguri de zahar
  • esenta de migdale
  • 100 g unt
  • CREMA
  • 500 g branza
  • 100 g zahar
  • 200 g frisca
  • 200 g smantana
  • 1 plic gelatina
  • 60 ml apa
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • GLAZURA
  • 1 plic glazura caramel
  • 3- lingurite apa
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Biscuitii ii amestecam cu zaharul, esenta, nuca de cocos si untul topit pana absoarbe tot untul.

O tava cu pereti detasabili o ungem cu ulei si asezam folie alimentara, adaugam biscuitii si cu o lingura presam bine.

CREMA-branza se freaca bine cu zaharul, se adauga esenta si praful de sare. Frisca se bate bine cu cele 3 linguri de zahar, smantana se adauga in frisca si apoi se combina cu branza. Se adauga gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic. Compozitia se toarna peste blatul de biscuiti si se da la rece 3-4 ore.

Am adaugat in mijloc bucati de rahat topite putin (am pus intr-un ibric 200 ml de apa si bucati de rahat, am lasam sa fiarba putin)

Am ornat cu glazura de caramel (care la mine nu s-a intarit si am intepat-o cu cutitul si a intrat si in crema)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]