Cheesecake cu piersici - fara coacere

de alinutzika in Torturi, 17 Oct 2012 | 7979 vizualizari

 

Un cheesecake delicios si rapid!!!!

 

INGREDIENTE

  • 700 g crema de branza
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt moale
  • 5-6 linguri lapte
  • 300 g smantana grasa
  • 100 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 1 compot de piersici
  • 1 pliculet gelatina granule
  • 1 plic tort-jellee (rosu, am pus eu)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu piersici - fara coacere:

Biscuitii se macina la robot. Se amesteca cu untul moale si laptele. Se framanta putin cu mana si se tapeteaza cu" aluatul" obtinut o tava cu inel detasabil,  acoperita cu hartie de copt (a mea are diametrul de 28 cm)

Crema de branza se amesteca cu smantana in robot si se adauga zaharul, apoi esenta.

Piersicile din compot se taie cubulete, lasand 2 jumatati de piersica deoparte, pt ornat. Cubuletele de piersica se amesteca cu  crema de branza si cu gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic. Se toarna peste biscuitii din tava si se da la rece pentru o ora. Intre timp, se prepara jeleul care orneaza cheesecake-ul. Se mixeaza in robot piersica ramasa cu zeama de la compot.

Se prepara gelatina si se adauga peste peste zeama de piersici, amestecand bine. Jeleul se toarna peste crema de branza. Aveti grija, respectati instructiunile de pe plicul de tort-jellee. Eu am uitat sa fierb compozitia si am turnat-o rapid peste crema de branza. Apoi, mi-am amintit si am luat jos jeleul ca sa-l fierb, dar pentu ca era cam lichid, a inmuiat putin si  crema de branza. De asta jeleul are aspectul asta de ciuperca..:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu piersici - fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

18.10.2012, 10:36

Arata delicios!!! O portie as cam vrea si eu..

alinutzika 1

18.10.2012, 15:58

ma bucur ca va place!

lilik 1

18.10.2012, 16:02

Ce deliciu aici suuper bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake copt