Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat

de Valclaudia in Dulciuri, 19 Iun 2015 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 4 linguri indulcitor Clio
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 lingurite cu varf pudra de cacao
  • 2 linguri seminte de canepa
Umplutura:
  • 800 gr. branza proaspata degresata
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 4 galbenusuri
  • 5 linguri indulcitor clio
  • 1 lingura seminte de canepa
  • cca.50 gr. ghimbir confiat
Decor:
  • 1 lingura indulcitor Clio
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat:

Separam albusurile de galbenusuri.

Peste albusuri punem 4 linguri indulcitor Clio, un praf de sare si batem albusurile spuma.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Peste albusurile batute spuma adaugam pudra de cacao, praful de copt si taratele de ovaz.

Amestecam totul gu grija cu o lingura de lemn, apoi turnam acest amestec in tava tapetata cu hartie de copt.

Presaram 2 linguri seminte de canepa decorticata.

Dam la cuptor, cca 10 minute, periada in care ne ocupam de umplutura.

Amestecam galbenusurile cu esenta de vanilie, indulcitorul si 1 lingura seminte de canepa.

Adaugam branza degresata, mixam pana se omogenizeaza.

Scoatem tava din cuptor, turnam umplutura, nivelam, presaram seminte de canepa si asezam din loc in loc bucatele de ghimbir confiat.

Dam din nou tava la cuptor, reducem temperatura la 150 grade si lasam tarta in cuptor pentru o ora.

Scoatem tarta din cuptor, o desprindem cu grija de pe hartie, o asezam pe un gratar sa se raceasca, decoram cu indulcitor pudra si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]