Chefal cu usturoi si rozmarin

de elucubratiiculinare in Peste, 15 Feb 2018 | 3500 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 buc chefal
  • 2 lingurite de rozmarin
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal cu usturoi si rozmarin:

Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala in cateva ape, dupa care se usuca. Se umplu pestii cu usturoi tocat marunt si rozmarin. Se ung pestii cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se pun pestii intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru 50 minute.

 

Servim cu cartofi natur sau de ce nu cartofi cu rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal cu usturoi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]