Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)

de crisad in Pui, 16 Ian 2010 | 7647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept  de pui,
  • capere
  • unt
  • lamaie
  • 2-3 ling de faina
  • sare piper busuioc
  • ulei de masline
  • ciuperci 
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere):

pieptul de pui se feliaza putin mai gros decat la snitele se sareaza si se da prin faina amestecata cu piper si busuioc

in tigaie am pus la topit untul cu ulei de maslina (cam 3 linguri de ulei)si am prajit feliile de pui dupa ce s-au prajit se scot pe un platou si se tin la cald (eu le-am acoperit cu folie)

adaugati jumate de pahar de vin(sau supa de pui ), caperele (se pun in functie de gust), cateva linguri de zeama de lamaie la ce a ramas in tigaie ,usturoiul tocat  si ciupercile taiate felii (am avut cam 6 ciupercute )si amestecati bine ca sa se desprinda tot ce s-a lipit de fundul tigaii, plus o bucatica de unt si lasati la foc pana se inmoaie ciupercile
Turnati peste feliile calde de pui, si gata

noi l-am servit cu conopida gratinata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

16.01.2010, 23:07

o portie cat de mica ,as dori si eu !

crisad 1

17.01.2010, 08:22

data viitoare va invit . acum a disparut tot

elena1988 1

15.03.2011, 13:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos dulce-acrisor