Chifle cu usturoi

de Lau in Piine, 23 Mar 2011 | 4473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • un praf de sare
  • 50 g zahar
  • 1 lingura margarina
  • apa pentru framantat
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu usturoi:

Se face maiaua din drojdie, sare, zahar, margarina si 2 linguri faina. Se lasa 15 min pana face basici. Se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura in mijloc si se adauga maiaua. Usturoiul il curatam si il pisam cu un praf de sare si se adauga peste maia. Se framanta coca, se lasa o ora la crescut, dupa care formam chifle si le ungem cu oul batut. Dam la cuptor pana se rumenesc.

Cand sunt gata se ung cu apa se acopera cu o punga peste care se pune un prosop.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla