Chifle umplute

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2015 | 6046 vizualizari

 

Chiflele umplute sunt foarte bune pentru cină .Alături de o cană cu lapte sau iaurt sunt minunate!

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 3 felii mazzarela
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 2 felii șuncă presată
  • 3 ouă
  • 50 g. cașcaval Delaco
  • o roșie pentru decor
  • 50 g.unt pentru uns tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Pregătim ingredientele pe masa de lucru.

Feliem 3 bucăți  mozzarela.

Șunca presată o tocăm mărunt.

Ardeiul spălat îl tocăm marunt.

Morcovul curățat,spălat îl dăm pe răzătoarea mică.

Cașcavalul îl radem pe răzătoarea mică.

Luăm chiflele,le tăiem partea de deasupra (ca un capac) și scoatem miezul .

Așezăm o felie de mozzarela,ardei,morcov,sunca si un ou.

Presărăm cașcaval pe fiecare chiflă.

Luăm o tavă de yena,o ungem cu unt și punem chiflele umplute.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.

 

TIPS-URI

1

Puteți folosi numai brânzeturi sau orice fel de mezel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute