Chifle umplute cu branza topita

de mickyapostu in Piine, 16 Feb 2012 | 6220 vizualizari

 

Chifle pufoase, calde si cu o surpriza cremoasa

 

INGREDIENTE

  • - 400 g faina
  • - 250 ml apa
  • - 1 lingurita drojdie uscata
  • - 1 ou 
  • - 4 linguri ulei de masline 
  • - un praf de sare 
  • - 8 triunghiuri de branza topita 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu branza topita:

Intr-un castron puneti faina, adaugati drojdia, adaugati oul, apa calduta, uleiul de masline si sarea. Framantati pana obtineti un amestec omogen timp de aprox 10 minute. Lasati sa cresca la loc cald si acoperit timp de aprox o ora. Impartiti aluatul in opt bucati egale. Aplatizati bucatile de aluat si puneti in mijlocul fiecareia o bucata de branza topita. Acoperiti-o formand o mingiuta in jurul ei.

Puneti in tava, ungeti-le cu ou batut si presarati cu mac. Mai lasati-le sa creasca timp de 15 minute in tava.oaceti la 200 grade timp de aprox 30 minute. Supravegheati coacerea sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici Laugenbrot