Chiftele cu ciuperci si soia, reteta simpla si gustoasa de post

de mimmi in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 28551 vizualizari

COMENTARII (18)

MonaMimi 1

20.12.2012, 14:23

Bunica 1

20.12.2012, 14:24

Delicatesa scrie pe chiftelutele astea!

Sim0na 1

20.12.2012, 14:25

Dana_Retetegg 1

20.12.2012, 14:26

Geanina87 1

20.12.2012, 15:05

bune

laura_n 1

20.12.2012, 16:13

mie imi plac la nebunie!

adry88 1

20.12.2012, 16:45

bune

jolygina 1

20.12.2012, 18:48

bune

Corinuta 1

20.12.2012, 19:01

place!

RuxyRux 1

20.12.2012, 19:57

Foarte bune!

Bya Ralu 1

20.12.2012, 20:00

ce super sunt

Rocsi 1

20.12.2012, 20:08

Ce bune sunt in aceste zile de post si nu numai

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:11

vreau si eu

mamaieelena 1

23.12.2012, 13:32

bune

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:40

Bune!

dumiviocris 1

27.03.2013, 09:12

am facut au iesit bilute, dar in cuptor sau lasat nu au mai ramas bilute, asa ca iti pun si eu 2 intrebari :
1. soia nu trebuie stoarsa ? eu doar am scurs-o asa cum ai scris
2. la cate grade ai tinut cuptorul ??
Si daca imi ies mai tari data viitoare cred ce nici nu mai fac chiftele cu carne
Mersi

mimmi 1

01.04.2013, 21:17

Eu am scurs soia (dar am scurs-o bine,sa nu mai ramana apa).
Cuptorul nu stiu la cate grade a fost,insa le-am tinut la foc mic .
Intr-adevar se lasa putin dar dupa cum vezi in poze ale mele au iesit rotunde.
Daca vrei poti sa le dai forma parjoalelor sau stoarce soia

babi5 1

12.07.2013, 18:42

Bune ;-bd

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu cascaval la cuptor, de post