Chiftele cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 4084 vizualizari

 

mi-au placut foarte mult cand le-am vazut la gaby,numai ca eu am adaptat-o putin

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 4 -5 cartofi
  • 1 ou
  • 3 felii de paine
  • 1 capatana usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel (nu am avut)
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 felie de slanina
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu ou:

Cartofii i-am spalat bine si i-am pus la fiert. La fel am procedat cu morcovii. Cand au fiert ii trecem pe sub un jet de apa si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii curatam si pasam cu furculita. Adaugam carnea, oul, painea inmuiata in lapte si stoarsa, usturoiul dat prin razatoarea mica, sare, piper si slanina tocata. Amestecam si lasam 30 minute.

Batem ouale cu putina sare si usturoi.

Cu mainele ude formam chiftelele si le trecem prin ou (la gaby scria ca trebuie trecute si prin faina eu am uitat)

Incingem uleiul si adaugam chiftelele, le prajim pe ambele parti cca 5 minute, dupa care punem capacul, dam focul mic si mai lasam cca 2 minute.

TIPS-URI

1

au fost foarte bune si ii multumesc pentru reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mena29 1

09.01.2012, 14:06

Faine si bune!

Lau 1

09.01.2012, 16:13

mamaieelena 1

11.01.2012, 22:57

apetisante

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene