Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 2808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de curcan;
  • 70 g rosii uscate;
  • o mana de busuioc poaspat;
  • o lingura pesmet;
  • un ou;
  • sare;
  • piper.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor:

  • Rosiile uscate le-am taiat maruntit, iar busuiocul l-am tocat.
  • Am amestecat carnea cu restul ingredietelor, apoi am format chiftelele.
  • Le-am bagat 15-20 min in cuptorul preincalzit, apoi le-am intors si le-am mai lasat 5 min.
  • Le-am servit cu un sos din iaurt grecesc, marar, patrunjel, sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si aluat de casa