- 500g carne tocata de curcan;
- 70 g rosii uscate;
- o mana de busuioc poaspat;
- o lingura pesmet;
- un ou;
- sare;
- piper.
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 12
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor:
						
    - Rosiile uscate le-am taiat maruntit, iar busuiocul l-am tocat.
- Am amestecat carnea cu restul ingredietelor, apoi am format chiftelele.
- Le-am bagat 15-20 min in cuptorul preincalzit, apoi le-am intors si le-am mai lasat 5 min.
- Le-am servit cu un sos din iaurt grecesc, marar, patrunjel, sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.