Chiftele cu sos si cartofi nature

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 5 Mai 2010 | 15395 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 18:38

si tu chiftelute marinate?..............cred ca ne-a facut pofta nadina............

Rocsi 1

05.05.2010, 18:39

da am facut azi pentru maine ca azi e post

ana 1

05.05.2010, 20:31

trebuie sa fie bun

silvi0ara 1

05.05.2010, 21:19

Sunt tare bune.

Ina 1

05.05.2010, 21:27

cred ca este saptamana chiftelelor!

marcela1979 1

05.05.2010, 21:28

deja incepe sa mi fie pofta

Ina 1

05.05.2010, 21:46

mai am eu una...

ela 1

05.05.2010, 22:09

rocsi,mie mi-au mai lasat fetele ceva? mai are rost sa trag o fuga pana la tine?

nadina73 1

05.05.2010, 22:53

rocsi am vrut sa pun 5furculitedar nu ma lasat decat 4 .sti ca eu ori pun 5 ori deloc dar acuma nu e vina meafelicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:20

Rocsi 1

06.05.2010, 10:46

da ina cred ca e saptamana chiftelelor...da ela poti veni ca mai am cateva nu multe dar mai am si te servesc...stai linistita nadina nu te mai supara pentru furculite sunt incantata ca iti place si atat...multumesc pentru toate aprecierile la retete pusikmea....multumesc tuturor fetelor

Sylvia 1

06.05.2010, 13:40

5 furculite de la mine, tare imi place reteta ta de sos la chiftelutze o sa o fac si eu cu smantana cred ca ii da gust bun.

Rocsi 1

06.05.2010, 14:21

multumesc sylvia...da sa stii ca e bun ...inca poti pune si mai multa smantana ,noi consumam mai putina...

lia maria 1

06.05.2010, 18:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington