Chiftele de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 6324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 50 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 25 g faina
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ardei kapia de la borcan
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de orez:

Orezul se fierbe in apa cu sare in care am pus 1 lingura zarzavat uscat si o ceapa mica , tocata marunt.Cand e fiert se scuge de zeama ,daca are in plus si se lasa la racit.

Cele doua oua se bat putin cu furculita pana se amesteca albulsul cu galbenusul.

Orezul se amesteca cu ouale,cascavalul,faina,patrunjelul si ardeiul kapia. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se formeaza chiftele care se dau prin pesmet si se aseaza intr-o tava antiaderenta unsa cu ulei

Se da la cuptorul incins in prealabil pana cand primesc o culoare aurie.

Deasupra am pus sos de rosii si ciuperci.

Se servesc ca garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arancini di riso