Chiftele de pui, prajite

de Lorra in Pui, 14 Sep 2012 | 14734 vizualizari

 

Daca nu lu-am atitudine, s-ar fi terminat de papat inainte sa le termin de preparat :)))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • marar si patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui, prajite:

Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, oul, felia de paine inmuiata in putina apa, verdeata tocata marunt si sarea dupa gust.

Se formeaza chiftelutele la dimensiunea dorita, se dau prin faina si se prajesc in tigaia cu ulei incins.

Se servesc dupa preferinta, cu cartofi, mazare, diferite sosuri, etc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui, prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de pui